3 de febr. 2009

Nova ronda d'aniversaris

Any nou, ronda d'aniversaris nova.

Com sempre, el primer d'encetar la roda és el mai prou ponderat Sr. Muñoz senior (àlias LaCaixa-man), que el passat 20 de gener va complir, ni més ni menys, que l'edat de Crist (33 tacos ja!!!). Això si, està fet tot un "jovenzuelo" i sembla que en tingui 23...

Per celebrar tant important efemèride, va tenir lloc un dels nostres ja habituals i clàssics àpats en un dels restaurants més importants de la nostra pesquera vila, que ha traslladat la seva ubicació d'un temps ençà: es tracta del GROC, un clàssic vilanoví que ha renovat la seva imatge i la seva carta d'una forma, al meu entendre, força encertada.



Val a dir que, si no m'erra la memòria, era el primer cop (per desgràcia de la butxaca d'en Muñoz), que no hi havia ni una baixa... I amb això no vull dir que totes les noies fossin altes, sinó que vam assistir absolutament tots al dinar, és a dir, 12+1+4. Tot i això, amics, no us preocupeu per la seva situació econòmica, perquè ja m'he enterat d'on van exactament els diners que tothom està perdent amb Criteria (eh Pere?)

Destacar, també, que durant la celebració del dinar es va procedir per part dels cinc membres actuals de Jamàs, a la signatura de la versió definitiva del Estatuts de la nostra Comunitat, que es van aprovar el passat mes de novembre. El fet que un cop signats caiguessin al bell mig del carrer desprès d'un fort aiguat, i que quedessin més bruts que la meva camisa un dia que canviava els bolquers del Biel en diarrea, no significa que varii la seva importància, perquè ja sabeu que, com tot a aquesta vida, l'important està en l'interior.

Pròximament, la celebració de l'aniversari del Muñoz junior (àlies "avui juga el Jaques-man")
 

Estadisticas gratis