23 de febr. 2009

Casa Muñoz

Ahir tingué lloc un nou i magne esdeveniment a la bonica vila del pingüí (o sigui, a Jaques). I és que ben bé al mig de les festes carnavalesques i en ple dia gros de Vilanova (dia de les comparses), ens reunirem tots (o gairebé tots) i celebràvem l'aniversari del Gerard (o celebràvem que no jugava el CF Vilanova a les 17h?)

Bé, el cas és que excepte la mai prou ponderada Vale, el mai prou ponderat Joan i el mai prou ponderadet David, ens trobarem de nou enmig de goig i de joia (i afamats, perquè no dir-ho...). La qüestió és que les patates de xurrero del Trifon van desaparèixer més ràpid que una piruleta al mig de la classe de la meva filla, i les escopinyes (ei!!! aquesta paraula va dedicada al "periquitu" Àlex i al president del seu equip que l'altre dia ens van donar pel sac), doncs les escopinyes... ni les vaig ensumar!!! En un moment donat, es va produir un atac frontal per part de dos estomacs potents, el del l'Àlex i el de l'Albert... i a més a més simultàniament i per dos flancs oposats!!! Clar, ja us podeu imaginar que l'esvandida va ser general...

Sort que en Gerard (i la seva mare, la Griselda, que mereix una menció d'honor d'aquest humil redactor per la seva feina desinteressada)ja havien previst aquest més que possible atac de fam d'algun dels comensals i ens van delectar amb un xató (de Vilanova, és clar!!!), amb el seu bacallanet, les seves anxovetes, les seves olivetes i, com no, la seva salsa elaborada amb nyores. També hi va haver carrussel de truites:

- Truita de patates
- Truita de cigrons
- Truita d'espàrrecs
- Truita de mongetes i botifarra blanca
- Truita d'escarxofes

Apa, perquè no sigui dit us deixo una foto del plat de truites





Val a dir que al restaurant "Casa Muñoz" també es caracteritza per la seva afabilitat i pel seu bon tracte cap als seus clients. Com a botó, fer un incís en el "menú infantil" que també es va servir pel gaudi de la Martina, l'única representant infantil que de moment té dents, i del qual també n'hem rescatat una foto.


La vetllada també va ser amenitzada pel mai prou ponderat avi Muñoz (tot un clàssic: és gairebé l'avi de tots nosaltres), que va fer una master class (classe magistral) sobre la gastronomia i els bons restaurants i ens va fer veure que encara estem molt lluny de convertir-nos en autèntics gourmets i/o gourmands. N'hem d'aprendre molt, de l'avi, encara. També mític va ser el "face to face" que va mantenir el Sr. Gallart amb l'avi, o la foto del Biel rodejat de les fèmines més petites del grup, la Maria i l'Ainhoa. (Ara que no tenia la competència del David, havia d'aprofitar!!!)
Finalment, quan ja s'estava gestant una gran partida a poker, hi van haver dos "caguettis" que van marxar més ràpid que la Pantoja quan veu els paparazzi. Jo, que voleu que us digui, d'aquests dos personatges (À&A). Són més sospitosos que un gitano fent footing. Pel demès, tot correcte.
Moltes felicitats, Gerard!

 

Estadisticas gratis