26 de nov. 2008

Menú boletaire

El passat diumenge 9 de novembre, al bonic i mai prou ponderat llogaret de Canyelles, va tenir lloc una de les activitats jamesianes per excel·lència: menjar i menjar, tot i que en aquest cas també vam cuinar (algun cop hem de pencar, no?)

Aquí veiem la cuina en ple rendiment .


L'acte va ser un èxit tant d'assistència com de resultat final, amb la elaboració d'un menú amb productes pròpis de la terra i de la temporada (en aquest cas, bolets). La gràcia va ser que cadascun dels plats va ser comprat, organitzat i cuinat per una persona diferent, tot i que també s'ha de dir que es va comptar amb l'enorme ajuda de l'Eva i l'Ingrid en el procés de creació dels plats.

El menú boletaire va ser el següent:

  1. Entrant nº 1: Carpaccio de ceps amb caviar d'arengada (by Albert)
  2. Entrant nº 2: Crema de ceps amb butifarra blanca (by Àlex)
  3. Primer plat: Arròs d'escamarlans amb trompetes de la mort (by Marc)
  4. Segon plat: Lletons de vedella amb alls tendres i rossinyols (by Sergi)
  5. Postres: Xampinyons en almívar amb formatge blau (by Albert / Eva)

Entrant nº 1: Carpaccio de ceps amb caviar d'arengada


Entrant nº 2: Crema de ceps amb butifarra blanca

Primer plat: Arròs d'escamarlans amb trompetes de la mort


Segon plat: Lletons de vedella amb alls tendres i rossinyols

Postres: Xampinyons en almívar amb formatge blau


Val a dir que tots i cadascun dels plats va sorprendre als comensals pel seu resultat final, superant en tots els casos les expectatives inicials.

També s'ha de destacar la presència de 3 dels membres junior del grup (Martina, David i Maria), que s'estan habituant ja des de ben petits a les bones tradicions dels seus pares...

El pròxim dinar serà una calçotada... quin dia la fem???

 

Estadisticas gratis