Aquí veiem la cuina en ple rendiment .
L'acte va ser un èxit tant d'assistència com de resultat final, amb la elaboració d'un menú amb productes pròpis de la terra i de la temporada (en aquest cas, bolets). La gràcia va ser que cadascun dels plats va ser comprat, organitzat i cuinat per una persona diferent, tot i que també s'ha de dir que es va comptar amb l'enorme ajuda de l'Eva i l'Ingrid en el procés de creació dels plats.
El menú boletaire va ser el següent:
- Entrant nº 1: Carpaccio de ceps amb caviar d'arengada (by Albert)
- Entrant nº 2: Crema de ceps amb butifarra blanca (by Àlex)
- Primer plat: Arròs d'escamarlans amb trompetes de la mort (by Marc)
- Segon plat: Lletons de vedella amb alls tendres i rossinyols (by Sergi)
- Postres: Xampinyons en almívar amb formatge blau (by Albert / Eva)
Entrant nº 1: Carpaccio de ceps amb caviar d'arengada
Entrant nº 2: Crema de ceps amb butifarra blanca
Primer plat: Arròs d'escamarlans amb trompetes de la mort
Segon plat: Lletons de vedella amb alls tendres i rossinyols
Postres: Xampinyons en almívar amb formatge blau
Val a dir que tots i cadascun dels plats va sorprendre als comensals pel seu resultat final, superant en tots els casos les expectatives inicials.
El pròxim dinar serà una calçotada... quin dia la fem???
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada