Escopinyes "culés"
Amb les patatetes i les escopinyes clàssiques (va ser un encert no encarregar-les al Sr. Àlex perquè tots sabem la marca d'escopinyes que ens hagués encolomat!!!) es va iniciar un pica-pica mentre a la barbacoa el xef i els seus ajudants, guiats pel "pinche" de cuina principal el Sr. Albert, rostien les carns, les botifarres, les xistorres, ... que havien d'acompanyar al plat principal, el "cochinillu".
Carn, botifarres i altres viandes fetes a la brasa
Un humil servidor ha de confessar que, aquest any, li va agradar molt la carn del "cochinillu". Trobo que estava molt ben cuita i això que de tothom es conegut que no és gens fàcil coure aquest tipus de carn per tal que quedi tendre per dins i cruixent per fora. Joan: a la memòria em va venir el primer "cochinillu" que recordo haver provat, al mai prou ponderat restaurant Tovalló Verd a Sant Pere de Ribes , que fa poc va tancar les seves portes.
El famòs "cochinillu" del xef Joan
Destacar també la participació del "showman" Pere, que va amenitzar la vetllada amb un gran repertori d'anècdotes i de números que van fer riure al personal... o era l'excès d'alcohol el que feia riure al personal? De totes maneres, aquí veiem una foto del Sr. Pere en plena actuació:
En Pere i el cochinillo fent-se amics... Qui és qui?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada